dijous, 29 de març del 2018

Jornades Culturals 2018 "Les 4 R"

Un dels objectius de claustre que ens hem marcat enguany és millorar i aprofundir en el tractament dels residus a l'escola i al nostre entorn. Per aquest motiu, de manera lúdica, entre cançons, tallers, jocs, excursions i rialles aprendrem a ser més responsables i respectuosos amb el nostre entorn. 

Al llarg de les jornades hem duit a terme jocs i tallers emmarcats dins el Programa d'Educació Ambiental del Consell de Mallorca i de la Mancomunitat des Raiguer, així com també tallers de fer paper reciclat, punts de llibre fent servir aquest paper, tallers d'instruments amb materials de rebuig i per acabar una berenada de macedònia i brotxetes de fruita.

Una de les activitats que també hem fet ha estat la sortida amb els alumnes més menuts, d'EI, a fer el Parc de Sa Rectoria net i sembrar plantes per contribuir a tenir el nostre poble ben net i ben florit ara que ja és primavera; els d'EP i ESO, hem anat a la platja de Son Real amb GADMA, a recollir residus per tal de conscienciar-nos de la importància de no embrutar el nostre ecosistema. Hem recollit uns seixanta sacs de fems.

I per acabar les jornades, hem cantat "El rap de les 4R" acompanyant-la amb els instruments de percussió que hem elaborat.
Han estat unes jornades culturals ben divertides!!!

Si voleu veure'n un tast, aquí teniu l'enllaç.

Bones festes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.